Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Penitence

 

 

 

Sliter av mig

nakenhetens yta.

Blottar själen.

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av © anakreon VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-07 21:13

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
Det kräver ett 7-jä-a mod det!
2008-02-08

  aftermath
stort Carl-Erik
2008-02-08

    Bodil Sandberg
du blottar själens nakenhet
med suveränitet!!!
2008-02-08

  Åsa Gustavsson VIP
Det är en ståtlig klädnad själen har fått- kroppen...
2008-02-07

    Scribble
sounds like a repentant sinner doing penance.
Now, don`t have a guilty conscience!
roligt tanke,/S
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP