Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför följa bara strömmen när... (nästan en haiku)





...en kan vara det
som alla påstår att en
redan är, unik?




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-08 00:47



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Kan vara bra att poängtera!
2008-02-08

  katt.inc
En unik vanlig människa är nog det vi vill vara för det mesta, kul nästan haiku som är tänkvärd.
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP