Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något litet om att växa upp och våga leva





Den som inte
vågar lämna ut
sig själv med

risk att göra
bort sig har
nog aldrig riktigt

gjort några framsteg
att riktigt räkna
med heller ute

i verkligheten, att
lära sig cykla
är farligt, man

kan trilla av
och folk kan
skratta åt en

så de klappar
sig på knäna
och själva trillar

omkull, det är
något som hör
till här i

livet, det får
man bjuda på
och kan skratta

med själv, en
annan dag åt
alltsammans sedan




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 476 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-08 20:11



Bookmark and Share


  Lena Renman
Spännande skrivet detta med tretemat.

Lena
2008-02-09

  lodjuret/seglare VIP
de knäppa radbrytningarna beror på min egen uppfinning, tre ord i varje rad, tre rader i varje vers
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP