Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existensiell bagatell



Åsna mellan två
hötappar livet eller
fantasin om det
valet är inte givet
kluven funderar på det




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2008-02-09 09:37



Bookmark and Share


    Erika H
Bagatell?
Tycker inte det är en bagatell men du har verkligen lagt dig på en nivå här som känns ny.
Min första tanke är... varför välja? Varför inte flyta med och ha fantasierna med sig i verkligheten?

Så många tankar från en kort text... snyggt sammansatt.

Gillas!
2008-02-09

  Larz Gustafsson VIP
Livet är i alla fall på riktigt...
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP