Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hmm...



Vill ha dig här och
nu naken och säll het av
lust under min fäll




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-09 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP