Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brus







Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-09 11:22



Bookmark and Share


  emilf77
kort och enkel, men samtidigt oerhört bra,
tolkar den som en brist på den totala tystnaden.
din text kanske bygger på något annat?

trevlig helg, mvh emil
2008-02-09

    sorsater
Så fruktansvärt lite säger så frukstansvärt mycket!
jättebra. skulle aldrig kunna komma på att skriva något sånt
men får göra det,
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP