Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattbagatell



Elden flammar upp
en gnista når natthimlen
en stjärna är född




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-09 11:27



Bookmark and Share


    Scribble
vackert att se en stjärna blir till,
...catch a falling star...!/S
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP