Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvaro



Din ande svävar
över allt jag gör vi möts
igen när jag dör
tänker högt talar tyst vet
om att du är här och hör




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-09 12:28



Bookmark and Share


    Scribble
en viss längtan? Så vackra ord!
Tack
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP