Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minns du ännu…



samtalen vi hade
långt innan tystnaden tog vid
när vi tänjde oss
närmare varandra
än nu?


hur vi skrattade och log
fyllda av förväntan nog
att flytta alla berg
in i en liten ask
och skramla omkring
allt det där som skakade inom


minns du


hur dagarna blev nätter
och månader till
timmarna som blev sekunden
innan vi sågs


den där dagen

minns du




hur livet aldrig sedan dess
återtagit sin natur

ur våra händer

 

där allting samlas

 

minns du?



Fri vers av Nightngale
Läst 836 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-09 13:38



Bookmark and Share


  arie
\"där allting samlas
minns du?\"

ett ljuvlig flöde och minnet
bläddrar i kartoteket
och minns med ett ljuvt
leende i läpparna och hjärtat

poesi på väg rakt in läsarens hjärta

tack Tobias

vet du
jag inbillar mig också
att jag har ett gott minne
det kanske vore läge att ta fram
detta goda minnet en kväll som denna,
inte för att det är något speciellt med en kväll som
denna, men jag antar att det blir det ifall även jag bläddrade i mitt hjärtats kartotek....liksom du gör/snyggt och ömsint skaldat
2008-02-09

  Laijza
härliga minnen, om då
2008-02-09

  Sanningsägaren VIP
Ljuvligt Tobias, ljuvligt
smärtsamt
2008-02-09

  mare VIP
...vackra ord om kärlekens minnen....
2008-02-09

  Larz Gustafsson VIP
Minns du Paris?, som Werup skrev.
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale