Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lägg märke dill att jag inte lät mig inspireras av någon här, utan istället gav mig ut i gungflyet och skrev helt på egen hand, på fri hand, med tangentbordets väl vässade blyertspenna


Något litet om att låna








...anglifierat alltmer blir
språket, vilket lånar
det mesta av

sina ord i
sin tur från
latinet, norska samt

olika mellaneuropeiska språk
vilket påverkar hyposofysen
i främmandekänslans spiral...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-09 15:22



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Bien akkuratus! Skoj att du är ute och gungflyger!
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP