Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan liv falnar kärleken

Utan liv falnar kärleken



Avskedet nalkas

Friheten kärleken får
Chans att skapa nya sår

Minnen, mod
saknar ord

Liten
ensam
utan bro

Ligger vaken
känner
lider

Förälskelsens förort
från mig glider

Framtid, frihet
meningen med livet

Tankar inombords hos mig
skrider

Tomhet, tro, tårar
själen lider
då jag i min ensamhet
skrider

Fram till livet jag springer
ekot av mitt hjärta
rider



minnen, kärlek sorg och hat
bitter, sorgsen
Ensam kvar




Övriga genrer av tråkigrå
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-09 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tråkigrå