Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\' .. Ett ögonblick .. \'

Okänd

aldrig setts

aldrig mötts


\' .. Ett ögonblick .. \'


jag drog

han log

Okända











Övriga genrer av Svenja
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-09 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svenja
Svenja