Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror det spökar.

Tittar på tv
plötsligt hörs ett
kras
en lava lampa i golv
går i tusenbitar
skugga i tv rum och
sovrum
men vi är ensamma hemma
jag tror det spökar.




Fri vers av Popo
Läst 255 gånger
Publicerad 2008-02-10 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Popo
Popo