Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av en poet här inne som lämnat en kommentar på en av texterna


Provokation (en närapå erotiskt upphetsande text)








Önskar jag kunde
skylla mitt livs
fel och brister

på någon annan,
men då skulle
ju den personen

kunna lida det
jag lidit, det
skulle int kännas

riktigt bra, oavsett
vad andra än
utsatt mig för

i tid och
otid, dagar som
gått här förbi




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 1078 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-10 14:58



Bookmark and Share


  glittertindra
precis....
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP