Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Life goes on, typ... Även fast man är kär!


Väntar inte för alltid

Likt en svala
Svävar jag omkring på moln
Mina läppar längtar efter din kyss
Mina händer vill hålla om dig
Dagen jag får det igen, kommer att komma
Men vänta inte för länge
För även fast jag väntar på dig,
Så är jag en dag försvunnen!




Fri vers av Mallizzz
Läst 238 gånger
Publicerad 2005-05-30 17:25



Bookmark and Share


  Susanna
Precis så är det.. Tillslut kan man släppa taget och gå vidare, trots att mkt tid gått åt till att vänta...
2005-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Mallizzz
Mallizzz