Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite längre bagatell



Aftonstjärnans ljus
klär din nakna hud vaknar
med morgonrodnad
du daggvåta röda ros
som andas tyst i diset

föga anar du
att du ska snittas och bli
till ögonfägnad
för en kvinna tillägnad
kärleken från hennes man

aftonstjärnans brus
höljt i molniga nätter
döljer hennes ljus
glöden har släckts rosen är
stukad och har vissnat ner




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-10 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP