Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kortvarig lycka



Just där och ingen
annanstans när regnbågen
var nära såg han
källan där guldet fanns då
kom solen en missad chans




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-10 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP