Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ljuset dör mörkret



Brister ut i skrik
avgrundsvrålet skär genom
mörkret sen tystnad
solen stiger upp natten
befrias från mardrömmen




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 224 gånger
Publicerad 2008-02-10 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP