Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våroffer



Lindarna blommar
sträcker ut sina grenar
mot öppet vatten
skuggar en vit svan vinterns
kyla blev hans svanesång




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2008-02-10 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP