Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svettigt!

Bastun så skön

man blir ren i

varje hörn.


Tankarna skingras,


funderingar kommer

ideer släpps


svetten trängs ut,

allt skit kommer fram



duchen känns så len

Ja faktiskt, jag blev



Ren!




Fri vers av sunflower
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-10 20:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker du gör en skön liknelse. Nästan underbar :)
2008-02-18

  NågonAnnans
ALLA behöver renas från skit!
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

sunflower
sunflower