Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda ögon



För blåögd för att
se döden i vitögat
ögonen tåras
när jag tänker på alla
som har slutna ögonlock




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 240 gånger
Publicerad 2008-02-11 20:57



Bookmark and Share


    Issand.
den var riktigt bra, älskar när det blir så. träffande
2008-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP