Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Is



Han går på vattnet
tankarna bildar små moln
orden blir till snö
fångar flingor på tungan
ett och annat tankefrö

ouppmärksam i
sin slutna lilla värld ser
inte isvaken
spåren skvallrar om saken
där gick han i för att dö




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2008-02-11 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP