Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huttrar och ryser



Lite ljusare
men mörk i sinnet vädret
en klimatfråga
blundar för fakta sakta
går vi mot evig värme




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-11 21:53



Bookmark and Share


    Scribble
klimatvärme-fråga,
det tar lång tid, njut av värmen i hjärtat!
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP