Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött sista bagatell som säger att jag borde gå och sova



Intuition hemvist
för en känsla som inte
har funnit orden




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-11 23:19



Bookmark and Share


  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
spik! på orden som sammanfattar intuitionens vara.
2008-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP