Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt du hotade med blev sant

Du tog han i från mig
du vann
jag vet
allt du sa inträffade
allt du ville blev sant
men varför
hur kunde du göra så..?!
hur kan man vara så dum
allt du hotat med
som alla sa
klart han inte gör

allt blev sant

vad jag än säger
så vet jag att
jag bara ljuger
det är inte lungt
jag mår inte bra
jag vill bara ha
min pappa
tillbaka...

dumma dig lena




Fri vers av Bellabella
Läst 452 gånger
Publicerad 2005-05-31 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellabella
Bellabella