Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alltid

alltid finns saknaden
alltid finns längtan
alltid finns tron
att du en dag skall
komma tillbaka
att du skall vara
som jag vill ha
hoppet om att du
skall inse
att allt det du gör
mot mig
gjorde din pappa
mot dig




Fri vers av Bellabella
Läst 815 gånger
Publicerad 2005-05-31 00:24



Bookmark and Share


    Malin Johansson
Han vet, inners inne tror jag att han mår dåligt över det på ett sätt, men den där Lena styr honom nog rätt mycket.... !?
fin och känslomässig dikt. hörs ikväll vännen / bamse kramar
2005-05-31

  Dagg
Vet du vad det jävliga är? Jag tror att de vet om det.

Fin ärlig text. Tycker dock att du ska bryta rad vid näst sista efter "mig", för rytmens skull.
2005-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Bellabella
Bellabella