Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Speglingar



I örnens öga
speglas en vidsträckt utsikt
moln seglar förbi
en inte ont anande
mus liv är snart beseglat

heligt berg för en
Navajo smyger uppför
branten en fjäder
är hans tänkta byte då
lyfter örnen för rovet

två krigare möts
en förlorare dör som
sig bör i envig
allt speglat i ögat hos
betraktaren på berget




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2008-02-12 20:54



Bookmark and Share


  stefan.g
Bra text, den gav.......något!
2008-02-12

  Markattan
Ett vackert uppmålat scenario.
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP