Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om vad vissa människor gör.


Om du rör mej igen.

Om du rör mej igen
ska jag sticka en
kniv i din buk
och
se dej blöda som en
stucken gris.

Se dej skrika
blöda
och höra dit förlåt.

Om du rör mej igen.




Fri vers av Popo
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-13 10:03



Bookmark and Share


  AneLa
klockrent !
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Popo
Popo