Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem är du?


Kärlek eller hat

En riktig kärlek gör en knäsvag, en riktig kärlek gör en rädd.
En feg kärlek är ensam, men en feg kärlek är början på ett liv av hopp och tro.

Känslor är svår åtkommna. De är ensamma och bevarade. De ändras men rinns kvar.

En stark kärlek stadig men har du
grävt på djupet?. Den är fegare
och fylld av hat innerst inne.
Vem är du?




Övriga genrer av Qristine
Läst 166 gånger
Publicerad 2008-02-13 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qristine
Qristine

Senast publicerade
Kärlek eller hat
Svalan
* Se alla