Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kändisskapets evolutionistiska princip







Jag hade en gång

en kusin som


hade en väninna



vars mosters nye mans son

var god vän


med en människa



som varit i både Motala,

Vännäs och Katrineholm,


blott icke samtidigt.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-14 14:30



Bookmark and Share


  Blodros
...sitter här leendes efter att ha läst dina ord..
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP