Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetens pris



Priset för frihet
streckkoderna i cellen
skuggor på väggen
otydbara för inlåst
som aldrig lärt sig räkna

dagar och nätter
sitter fågeln utanför
betraktar buren
kvittrar om frihet flyger
varthelst dit vingarna bär




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-15 07:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP