Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Identiteten

Vem är jag?
Vad ska ja bli?
Var kommer jag ifrån?
Hur ser en annan människa på mig?
Grundstenar och val vi alltid måste ta tag i.




Fri vers av Alexander Båsk Hellström
Läst 445 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-15 12:45



Bookmark and Share


  Gråsparv
Dessa frågor är igenkommande, och åter igenkommande i min minimala tankeverkstad... ;)
Otroligt viktiga, och svåra frågor.
Fint formulerat :)
2008-02-17

  Larz Gustafsson VIP
För mig fick allt detta utmynna i frågan:
Vem är Gud?
Då hamnade jag rätt och kom hem.
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Båsk Hellström
Alexander Båsk Hellström