Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska

Du gör mig lycklig du gör mig glad,
tack vare dig går jag igenom ännu en dag.
Jag älskar dig så mycket att det inte går att beskrivas med ord.
Men det förstår du nog hihi.
<3 <3 <3 <3




Fri vers av Zaszy_
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-15 17:49



Bookmark and Share


  nettus
hihihi,,*fniss**
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Zaszy_
Zaszy_