Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jämlikhetens segrar






Hon
-Jag tycker inte om att du sneglar på mina bröst mest hela tiden, se mig i ögonen, det är här jag är, ansiktet.
Han
-Du menar som när du inte sneglar mig i skrevet då och då när du tror att jag inte ser?




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-15 19:27



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
kvinnan hör till det täcka könet
mannen till det otäcka
2008-03-03

    Saulus
Mannen är en snuskhummer och kvinnan är ett helgon! Alltid, och avsett brott!
2008-02-15

  Blodros
...hehe..
2008-02-15

    Miss matched
Det där känns igen,
men svaret jag fick från
han som jag frågade var;
\"jamen, det blir ju bara så
när man kollar på tjejer\".
2008-02-15

  Louise. J
Bra skrivet.
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP