Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ekovikt inlägg bagatell



Skökan från Eden
fick betala ett pris för
Adams paradis
allt för Evas skull jämlikt
ett ojämlikare knull




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 323 gånger
Publicerad 2008-02-15 20:40



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Den som jämlikhet söker
På fel planet då försöker
Här finns väl blott hull
Till o för ojämlika knull
Så som vi oss fruktansvärt föröker
2014-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP