Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glömsk

Jag skulle handla, så jag åkte till affären.
När jag kommit fram hade ja glömt
vad jag skulle handla, så......jag åkte hem.




Fri vers av Zaszy_
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-15 21:29



Bookmark and Share


  hellen
ja hallå eller;) ibland vet man ju inte ens vart man är på väg...om man ska på toan eller bara ut i köket å ta ett glas vatten...tur det är mänskligt att glömma ju;)
2008-02-16

  nettus
hahah,,du är underbar som kan ge en sådan kraft i din glömska,,
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Zaszy_
Zaszy_