Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passionen brinner

Passionen flödar där ute som en våg utan beskymmer

Passionen brinner i din själ

ett inre som hittat en passion som brinner

när passionen brinner finns inga fel

Lyckan och modet segrar




Fri vers av Alexander Båsk Hellström
Läst 781 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-16 09:16



Bookmark and Share


  stefan.g
Ligger någonting i vad du skriver......
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Båsk Hellström
Alexander Båsk Hellström