Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet



Tanken transparent
en dag i regn går omkring
händer ingenting
livet som förbytt sörjer
den kärlek som flytt på nytt




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-16 13:45



Bookmark and Share


    Scribble
...var inte så ledsen!
snart händer nytt!
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP