Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad till av michaela dutius


Sökaren som fann sig själv




Vet du då int att folk ofta söker
ge sken av att de gör saker
för andras skull, oegennyttigt,
jag vet för jag åt en
oegennyttig banan i förra veckan...

snart skall jag för någon annans skull
se på tv och det gör jag enbart
för att jag är en sådan hygglig människa,
jag gör det för
världens fromma helt enkelt...



(musik kallas det för trots att en elgitarr mest hjälper till att föra oväsendet här i världen till nya och högre höjder)




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 269 gånger
Publicerad 2008-02-16 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP