Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är ett hemligt meddelande, av rent kryptisk art, avsett mest för en enstaka läsare, övertydligt i sitt framförande blott för att förvirra de övriga, ungefär som frasen \'Våren kommer tidigt till Trieste\' med svaret \'Ibland även till Paris\'


Men in Greece








Jag hörde ett uttryck häromdagen,

\'rikta aldrig ett vapen mot någon
om du inte tänker skjuta med det,
skjut aldrig med ett vapen
om din enda avsikt är att såra...\'

jag antog följdriktigt
att om jag blott sårar vildsvinet
kommer det göra allt för att döda mig,
inte blott såra som för att varna
för dess farlighet




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-16 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP