Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sen patetisk bagatell...eller



I vindars sus hörs
ett svagt brus radioekon
från en avlägsen
stjärna på besök bruset
genljuder på natthimlen

vem vet en kamrat
från en främmande planet
på ett tillfälligt
besök sjunger i vinden
klappar dig ömt på kinden

krusar ytan på
hav och sjö smeker
tankfullt litet rö
sår ett litet tankefrö
vi är en del av alltet




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-16 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP