Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är så det var & är

alla lika kåta,slämmiga,porr,sex. händer överallt, kommer inte ifrån, slår men dom håller fast. åtta ögon som följer mina konturer, den ena kåtare än den andra. känner allt men uppfatar inget, inte de sköna som ja kännt en gång, nu är det kåta slämm händer. två händer som tar hårt på mina nakna bröst, två på röven. fyra som letar nått intresant på mig att fånga.
- panik. ÖGON HÄNDER KROPPAAR KUKAR. allt snurrar. jad blundar & följer med.
jag är nån annan stans, de dom känner är inte jag, bara min kropp. jag är med dom andra ute på gården å kedjeröker john silver å lyssnar på heven shall burn, med dom andra skuggorna.
dom har namn, dom slämmiga, jag smakar på bokstäverna i munnen men får bara fram ett ord sen, smärta. de dom känner är kåthet å smärta, dom vet att de dom gör är på nått sätt fel, jag känner smärta för att ja låter dom ta på mig, kan inte göra något åt de. Allt är en tävling för dom. seks, säx, säks, sex. dom ser en svag, en svag kvinnokropp, & dom anfaller med sina kalla händer.




Övriga genrer av fuckheads
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-16 22:53



Bookmark and Share


    mr cloud
starka ord, gillar slutet !

& dom anfaller med sina kalla händer.
2008-05-08

  Matilda Linnéa Tinér
......och dem anfaller med sina kalla händer.

den var väldigt stark
hela texten.

tåls att arbeta på
men bra grund.

KÄNSLA!
2008-02-16

  Slagord
Fyfan!

Starka grejer, det här!
2008-02-16

    ej medlem längre
WOw... (vad händer där upp igentligen ;))
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

fuckheads
fuckheads