Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre skott

 

 

 

Först

ett skott

i magen

för att stilla hungern 

efter en annorlunda utsida

 

Sen

ett skott

i bröstet

för att ta bort smärtan

ni har orsakat

 

Sist

ett skott

i huvudet

för att radera minnet av mig

som ni gärna vill förtränga




Fri vers av fuckheads
Läst 331 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-24 23:32



Bookmark and Share


  korpfjäder
Det finns bottnar i den här, sanningar och bilder av sanningar.
Och en vass vrede tror jag. behövs.
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

fuckheads
fuckheads