Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kväll hade jag träff med en citron, saften var så gott som god men skalet hade en transportskada vilken tog bort en del av charmen


En dag var jag så jävla arg på honom







folk är helt
enkelt inte perfekta

men de håller
skenet uppe rätt bra




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-17 12:25



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Åh, tack för det!
2008-02-17

  Vilsen Annette-hittar vägen
Ja många har en \"mask\" utåt och vågar inte visa sitt rätta jag....
2008-02-17

  Anders Nordlander VIP
man kanske inte ska ha så stora krav på varann, bra skrivet!!!
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP