Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är en utmaning


Det svåra valet







Att hota eller döda är lätt

det svåra är att anpassa sig

vara kreativ, smakfull, levande




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-17 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP