Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det tycker jag faktist att du ska göra


Oroa dig

Oroa dig för mig, du vet aldrig vad jag kan göra.
Oroa dig för mig, jag har så mycket att förstöra.
Förstöra av det förflutna alla minnen och alla hat.
Oroa dig för mig, snälla oroa dig för mig




Fri vers av Alexandra Sjöberg
Läst 511 gånger
Publicerad 2005-06-01 20:06



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En dikt som ropar på uppmärksamhet - och det får den - för jag tycker den är väldigt bra - talar starkt och högt om ångest och ensamhet - mycket gripande
2005-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Alexandra Sjöberg
Alexandra Sjöberg