Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åtrå


Jag slänger nålar i min säng och fantiserar om din



din nacke



mina fingrar på din ryggrad och du under mitt skinn



andas in



är det illusion efter ett glas rött?



eller två



blixtrar i dina snabba blickar svarar



ilande åtrå



du ger vitsar och snea leenden som rosor



klä av mig



jag fortsätter att ge dig mitt hjärta i mina trosor




Övriga genrer av mae
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-18 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mae

Senast publicerade
åtrå
* Se alla