Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gissa författaren och vinn en resa till långtbortistan medtagande de närmast sörjande samt en eller två sysslingar medan dessa ännu är såsom i livet, i priset ingår en av vinnaren egenbetald resa till London eller iallafall strax utanför stan


En till tårar rörande bekännelse




Jag har ännu inte läst boken
\'Rapportbok från Afghanistan\'
trots den i decennier stått och
samlat damm i min bokhylla

jag medger att det är bra så
försumligt gjort av mig, men
det är precis som att det ofta
nog är något annat som står för dörren

men jag lovar förstås att genast
ta itu med möjligheten av att
kunna påbörja läsningen av den
innan detta år klingat ut

det traumatiska i sammanhanget
eller om du så vill, kontexten, är
förstås att jag redan för decennier
sedan läst flera av hennes böcker




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 778 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-18 23:16



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
rackarns också, svaret är förstås Doris Lessing, men en katt är ju ändå en katt och somliga katter har sannerligen huvudet på skaft
2008-02-19

  madigan
Gissar på Selma Lagerlöf :)
2008-02-19

  madigan
Tremänningar är de giltiga också?
2008-02-19

  katt.inc
På a svarar jag Astrid Lindgren eller Doris Lessing, det är kryssvar så du får kryssa i det rätta svaret själv. Kul med lite hjärngympa.
2008-02-19

  Michaela Dutius
Hm...kan inte gissa- men dikten är fin och tanken att låta alla gissa likaså
2008-02-19

  lodjuret/seglare VIP
njöööt, fel svar, ingen resa för dig int
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP