Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vårens oönskade present


Typiskt...


Det slår alltid in :

fattas Kleenex och Nezeril

när snuvan slår ut




Bunden vers (Haiku) av Scribble
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-19 12:03



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
He he ja vist! och vem går väl runt med en hushålls rulle i väskan!.. bra text och tack för läsning.. applåder
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Scribble