Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
här kunde poeten ha kommit med en fullkomlig men inte desto mindre onödig förklaring att läsa, emedan allt onödigt redan står i texten ovanför rapporteringen av hur löjligt många läsare texten redan har lockat till sig


Fullkomligt löjeväckande påstående 2






En är död så länge en bara kan,
men en del människor som tror på gud
kommer till paradiset,

de som tror på reinkarnation
kommer att födas på nytt som busfrön
som kommer att med vindens hjälp
färdas till Saharas öken
för att där bli några av de första
som befolkar denna öken
på ett sådant sätt att skog och mark
åter igen kommer såsom i ropet där,

tills folk inser att skog
går att hugga ned och att mark
går att skövla även där...
varpå det strax bli öken igen att bo där,

sedan återföds dessa igen och bli
pianolärare, elektriker, taxiförare
eller olika sorts utrotningshotade djur,
andra än människan själv som alltid
i alla tider sökt sig på nya sätt
att utrota sig själva




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-19 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP